Despre Asociație


Love And Give este o asociatie non guvernamentala ce tinde spre organizarea de campanii a caror principala activitate este achizitia celor necesare centrelor de plasament care au in grija lor copii ce merita un trai mai bun.

Despre Campania Actuală


Anul acesta, organizatia este focusata pe atragerea sumei de 150.000 de euro pentru a putea accesa suma de peste 1 miliard de euro pentru construirea unui centru de cazare pentru copiii care ies din centrele de plasament pentru ca aceștia sa aiba un ajutor inainte de a intra in societate. Copiii vor primi cazare cateva luni, iar in acest timp vor participa la cursuri de calificare care ii vor ajuta sa se integreze mai usor pe piata muncii.

De asemenea, vrem sa construim un centru de zi cu cantina unde vom oferi pranzul pentru copiii pe care ii cazam cat si familiilor nevoiase care au nevoie.

Misiunea noastra – Misiunea Love And Give este de a atrage privirea societatii si dorinta de solutionare a problemelor copiiilor defavorizati.

Scopul – implementarea in toate centrele de plasament de pe raza municipiului Brasov programe de educatie prin care copiii orfani sa poata sa beneficieze de instruire adecvata. Ne referim la programe de educatie care sa cuprinda cursuri pe diverse domenii : invatarea limbii engleze, deprindere abilitati calculator, cursuri de dezvoltare personala, ateliere creative: origami, desen, grafica, pictură etc.

Ne propunem sa facem toate acestea pentru ca vrem sa schimbam ceva in comunitatea in care traim si pentru ca ne dorim ca si copiii orfani sa aiba parte de o educatie mai buna si de asemenea sa poata sa se integreze mai usor pe piata muncii.